تاریخ امروز
محصولات مخصوص خانه دارها
موضوعات
جدید ترین مطالب
تبلیغ شما با Authority 40
محبوب ترین مطالب


خرید بک لینک می تواند جایگاه وبسایت شما را در نتایج گوگل به رتبه 1 گوگل ارتقا دهد و بک لینک های قوی و ایرانی و با کیفیت موجود در سیستم تمام اتوماتیک بکوریتی نیاز شما به لینک سازی را کاملا رفع می کند . پس از بررسی و انتخاب بهترین ها ، می توانید فرم خرید بک لینک سئو را تکمیل کنید !. 
بکوریتی

کسب در آمد از فروش بک لینک و فروش رپورتاژ آگهی

فروش بک لینک از خدمات بکوریتی هست و درواقع شما می توانید از راه فروش بک لینک کسب درآمد کنید.

به کمک بکوریتی می توانید از راه خرید و فروش بک لینک و خرید رپورتاژ آگهی درآمد داشته باشید و تنها با ثبت سایت خودتان ماهانه 10 ها بک لینک و رپورتاژ اگهی بفروش برسانید .

خرید بک لینک

اگر صاحب هیچ سایت و وبلاگی هم نباشید می توانید از طریق زیر مجموعه گیری کسب درآمد مطمئن و دائمی داشته باشید.

بکوریتی اولین سیستم یکپارچه خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی در ایران

بکوریتی در تابستان 96 پیاده سازی شد و از هفته اول مهر 1396 فعالیت خودش را آغاز کرده و با استقبال بسیاری روبرو شد و ورژن 5 سیستم در حال حاضر فعال می باشد .
تهیه بک لینک قوانین خاص خودش را دارد و عملا نمی توانید این قوانین گوگل را رعایت کنید و بکوریتی تنها سایت در ایران می باشد که این مشکل سئو را به طور کامل پیش بینی و رفع کرده است و شما بواسط پنل بکوریتی می توانید به بهترین شکل ممکن بک لینک تهیه کنید .

سیستم قدرتمند فروش و خرید رپورتاژ آگهی ( Reporting )

خرید رپورتاژ آگهی خبری در کنار بک لینک ها مکملی قوی برای سئو محسوب می شود و در پنل بکوریتی می توانید رپورتاژ آگهی دائمی و فالوو را از بین 100 ها سایت انتخاب و آنلاین سفارش رپورتاژ را ثبت کنید .

پنل قدرتمند بکوریتی برای خرید رپورتاژ آگهی ، تمام نیاز های شما به رپرتاژ دائمی را برطرف کرده است و براحتی می توانید از بین سایت های مرتبط با موضوع فعالیت خودتان ، رپرتاژ آگهی دائمی خریداری کنید.

خرید بک لینک

سفارش افزایش اتوریتی

اتوریتی امتیازی بین 0 تا 100 می باشد و هرچقدر بیشتر باشد نشان دهنده قدرت سایت از نظر سایت منبع یعنی moz می باشد  و  این روش تهیه بک لینک ، برای افزایش اتوریتی وب سایت شما کاربرد بسیاری دارد .

افزایش ورودی گوگل

افزایش ورودی گوگل تا 200 برابر ( 20000% ) ( google input toots ) با روش backority.ir تجربه کنید و در نتایج گوگل به شکل واقعی و طبیعی در صفحه اول گوگل باشید و در این آموزش به این موضوع پرداخته شده است .

بررسی جایگاه کلمه و رتبه سایت در گوگل

اگر از سیستم بکوریتی "بک لینک" خریداری کنید ، سیستم بکوریتی "رایگان" و اتوماتیک جایگاه کلمات کلیدی سایت شما را در google ، تا قبل از منقضی شدن بک لینک بررسی و در نمودار نمایش می دهد .

نویسنده نویسنده : تاریخ : تاریخ
پاپوش بافتنی


آموزش  تصویری  پاپوش دورنگ ماشین باف

برای بافت جلوی پنجه های پا  از روش کلوش بافیِ ساده  استفاده می کنیم.

اما چون رنگ عوض می کنیم ؛ این بافت طرحدار بنظر خواهد رسید.

ضخیم ترین نخی که بتوان  آنرا با ماشین بافت ؛ انتخاب کرده و

با درجۀ سفتی 8 بصورت ساده باف سر می اندازیم.

از عدد صفر به طرف دست چپ تا عدد 20 را  سر می اندازیم.

 

برای ثابت ماند سر اندازمان با یه تکه نخ ؛ که روی نخها بین سوزنها و شانه می گیریم ؛

دستۀ بافت را حرکت داده و می بافیم.
  هر رفت و برگشت یک دانه از طرف چپ اضافه می کنیم تا 10 رج ( 5 دانه اضافه می شود)

 و شماره دانه ها روی عدد 25  خواهد شد.

[ برای هلال پشت پا  و کف پا  لازم است اضافه کنیم .]




 از ابتدای کار ؛ همانطور که با دست اشاره کرده ام ؛

 اهرم های دو طرف دستۀ بافت را به داخل می دهیم .

تا سوزنهای جلو داده شده را نبافد.



 50  رج دیگر با این تعداد دانه می بافیم .



حالا لازم است رنگ عوض شود . پس رنگ اصلی را از دستۀ بافت جدا کرده و

به دستۀ کشباف وصل می کنیم تا مزاحم کارمان نباشد.

سپس فقط 3 دانۀ اول طرف چپ را عقب نگهداشته و بقیۀ سوزنها را

 کامل جلو می دهیم تا بافته نشوند.



رنگ مناسبی با زمینه  ؛ انتخاب کرده و بدون انداختن در میلۀ نخگیر

به دستۀ بافت می اندازیم و ادامۀ نخ را در دست چپ بالا گرفته و موقع حرکت دستۀ بافت ؛

 نخ را با دست هدای ت می کنیم.




همانطور که می بینید ؛ فقط 3 دانه زرد بافته شده .

رج برگشت را هم  با زرد می بافیم.

  بعد از این در هر رج رفت 4 دانه از طرف چپ عقب می دهیم ؛

در حدی که نخها از سوزنها در نروند ؛  اما بافته شوند .



آخرین مرحله 3 دانه می ماند که آنها را عقب نمی دهیم . تا به رنگ قهوه ای باقی بماند .

و وقتی آخرین 4 تایی را رفت و برگشت بافتیم ؛

دوباره مثل تصویر جلو می دهیم و رفت و برگشت میبافیم .

 


مثل تصویر بالا ؛ مرحله به مرحله  4 تا   4تا  از راست به چپ سوزنها را دوباره جلو داده و 

رفت و برگشت می بافیم ؛ تا به سه تای اول طرف چپ برسیم.




رنگ زرد را از دسته جدا کرده و رها می کنیم  و نخ قهوه ای را به دستۀ بافت  اضافه می کنیم.

و مثل روش بافت رنگ زرد می بافیم .

با این تفاوت که وفتی به 3 تای آخر دست راست , رسیدیم ؛

آنها را هم عقب می دهیم تا در یک رفت و برگشت  , بافته شوند .
 
و بعد اول  همین  3تا را جلو داده و رفت و برگشت می بافیم و سپس 4 تا 4 تا

جلو می دهیم تا به 3 تای آخر دست چپ برسیم .



 
مجدد رنگ زرد اضافه و به روش قبل می بافیم .



مجدد رنگ قهوه ای و....







 باید3 مثلث زرد و دو مثلث قهوای در جلو بافته شود.آخرین  مثلث زرد را که بافتیم ؛

کل سوزنها را عقب می دهیم تا همه با هم شروع به قهوه ای بافت کنند .

توجه :
الان  رجشمار را صفر کنید . تا راحتتر حساب 60 رج آخر را داشته باشید.




 
اول 50 رج ساده ببافید .

بعد در 10 رج آخر در هر رج رفت یکی از طرف چپ کم کنید تا تعداد سوزنها به 20 برسد.

 حالا تمام 20 دانه را کور کنید و از چرخ پایین بیاورید.




مختصری اتو بخار بدهید.




از پشت پاشنۀ پا شروع به دوختن کنید و تا  آخر مثلث  قهوه ای طوری که رنگهای

 دو  طرف پاپوش روی هم باشند بدوزید . بعد قسمت زرد را یک لا کوکِ شلال بدهید

ونخ را بکشید  تا مثل  وسط کلاه رزمنده که آموزش داده بودم جمع شود .

 ( این کار باعث میشود ؛ پاپوشتان خیلی نوک تیز نشود. )

و محکم کاری کرده و نخ را گره  داده و پنهان کنید .

اگر دوست داشته باشید ؛ می توانید با رنگ زرد دور تا دور لبه پاپوش را  با قلاب هلال بافی کنید.



آموزش دستباف این مدل با دو میل


اگه به آموزش دقت کنید ؛ راحت می توانید ببافید.

هررج از زیر ببافید ( رکن یا پنسی ) هر جا هم که گفته ام سوزنهای چرخ را جلو بدهید ؛

یعنی نباید آنها را ببافید و بقیۀ دانه ها را در میل چپ نگهدارید و بافت را به پشت بر گردانید

 و به طرف اول بافت برگردید .  هر بار هم که گفته ام سوزنها را عقب بدهید ؛

 یعنی باید در بافت دستی آن 4 دانه را که قبلاً نبافته اید ؛ حالا ببافید و بعد بر گردید.

با کمی آزمون و خطا حتماً میتونید .

 ورزش فکری خوبیه .


بی خود نیست که میگن بافتنی از آلزایمر پیشگیری می کنه!!!


امیدوارم راضی باشید . لطفاً اگر بافتید ؛ به من هم خبر دهید.

 


برچسب ها: بافتنی های مامان اعظم - پاپوش بافتنی , اموزش پاپوش بافتنی | مجله اینترنتی آی هدیه - فروشگاه آی هدیه , مدل جوراب و پاپوش بافتنی روفرشی - عکسهای خفن , آموزش بافتن پاپوش - آپارات , هنردر خانه - بافتنی(27) , فروش پاپوش بافتنی نوزادی چکمه ای تهران 1479168 - شیپور , مدل پاپوش نوزاد « نازَک , دونه دونه.کام | آموزش بهترین و ساده ترین طرح های بافتنی و قلاب بافی ,
نویسنده نویسنده : تاریخ : 1392/09/18 تاریخ
کد :22273

تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به http://tricot.parspa.com/ مي باشد

خرید : بک لینک
میزبانی شده توسط : همکاری در فروش پارس پا