تاریخ امروز
محصولات مخصوص خانه دارها
موضوعات
جدید ترین مطالب
تبلیغ شما با Authority 40
محبوب ترین مطالب


خرید بک لینک می تواند جایگاه وبسایت شما را در نتایج گوگل به رتبه 1 گوگل ارتقا دهد و بک لینک های قوی و ایرانی و با کیفیت موجود در سیستم تمام اتوماتیک بکوریتی نیاز شما به لینک سازی را کاملا رفع می کند . پس از بررسی و انتخاب بهترین ها ، می توانید فرم خرید بک لینک سئو را تکمیل کنید !. 
بکوریتی

کسب در آمد از فروش بک لینک و فروش رپورتاژ آگهی

فروش بک لینک از خدمات بکوریتی هست و درواقع شما می توانید از راه فروش بک لینک کسب درآمد کنید.

به کمک بکوریتی می توانید از راه خرید و فروش بک لینک و خرید رپورتاژ آگهی درآمد داشته باشید و تنها با ثبت سایت خودتان ماهانه 10 ها بک لینک و رپورتاژ اگهی بفروش برسانید .

خرید بک لینک

اگر صاحب هیچ سایت و وبلاگی هم نباشید می توانید از طریق زیر مجموعه گیری کسب درآمد مطمئن و دائمی داشته باشید.

بکوریتی اولین سیستم یکپارچه خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی در ایران

بکوریتی در تابستان 96 پیاده سازی شد و از هفته اول مهر 1396 فعالیت خودش را آغاز کرده و با استقبال بسیاری روبرو شد و ورژن 5 سیستم در حال حاضر فعال می باشد .
تهیه بک لینک قوانین خاص خودش را دارد و عملا نمی توانید این قوانین گوگل را رعایت کنید و بکوریتی تنها سایت در ایران می باشد که این مشکل سئو را به طور کامل پیش بینی و رفع کرده است و شما بواسط پنل بکوریتی می توانید به بهترین شکل ممکن بک لینک تهیه کنید .

سیستم قدرتمند فروش و خرید رپورتاژ آگهی ( Reporting )

خرید رپورتاژ آگهی خبری در کنار بک لینک ها مکملی قوی برای سئو محسوب می شود و در پنل بکوریتی می توانید رپورتاژ آگهی دائمی و فالوو را از بین 100 ها سایت انتخاب و آنلاین سفارش رپورتاژ را ثبت کنید .

پنل قدرتمند بکوریتی برای خرید رپورتاژ آگهی ، تمام نیاز های شما به رپرتاژ دائمی را برطرف کرده است و براحتی می توانید از بین سایت های مرتبط با موضوع فعالیت خودتان ، رپرتاژ آگهی دائمی خریداری کنید.

خرید بک لینک

سفارش افزایش اتوریتی

اتوریتی امتیازی بین 0 تا 100 می باشد و هرچقدر بیشتر باشد نشان دهنده قدرت سایت از نظر سایت منبع یعنی moz می باشد  و  این روش تهیه بک لینک ، برای افزایش اتوریتی وب سایت شما کاربرد بسیاری دارد .

افزایش ورودی گوگل

افزایش ورودی گوگل تا 200 برابر ( 20000% ) ( google input toots ) با روش backority.ir تجربه کنید و در نتایج گوگل به شکل واقعی و طبیعی در صفحه اول گوگل باشید و در این آموزش به این موضوع پرداخته شده است .

بررسی جایگاه کلمه و رتبه سایت در گوگل

اگر از سیستم بکوریتی "بک لینک" خریداری کنید ، سیستم بکوریتی "رایگان" و اتوماتیک جایگاه کلمات کلیدی سایت شما را در google ، تا قبل از منقضی شدن بک لینک بررسی و در نمودار نمایش می دهد .

نویسنده نویسنده : تاریخ : تاریخ
شال توري زنانه


(دقت كنيد انتخاب نخ توي اين شال خيلي مهمه نخش بايد ضخيم باشه تا طول شال بلند بشه چون اين شال در طول بافته ميشه نه در عرض)

روش بافت مدل موجي:17 تا دونه رو در نظر بگيريد(مشابه نمودار زير)
مربع خالي: منظور اينست كه در روي كار دانه را از زير بافته ودر پشت كار از رو
مربع ضربدر دار:درپشت كار از زير ببافيد
مربع دايره دار: يه ژوته
مربع مثلث دار:دوتا يكي از زير

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
بافتن كلاه


اين اندازه ها براي نيني هاي به ترتيب 6 ماهه.12 ماهه و 18 ماهه هستن ولي مي توانيد براي خودتون يا همسرتون هم ببافيد

براي بافتن اين كلاه از كاموا متوسط و ميل 5 ميلي استفاده ميكنيم

دستور كار:

اول48..56....64 تا سر ميندازيم(اين 3 تا عدد به ترتيب واسه 6...12... و 18 ماهه شما عددي رو كه مريوط به اندازه نيني تون ميشه فقط انتخاب كنين)
بعدش 16...20...24 رديف ميبافيم

توي رديف بعد 11....13...15 تا ميبافيم بعد يه دونه اضافه ميكنيم... اين كار رو 4 بار تكرار ميكنيم تا تعداد دانه ها به 52....60....68 تا بزسه.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
پاپوش نوزادي


دانه با نخ متوسط سر مي اندازيم و يك مربع با بافت ركن ميبافيم . يك مربع ديگر هم با يك رنگ ديگر مي بافيم.
مربها را به حالت بيضي كنار هم ميگذاريم و دو راسي را كه كنار هم است را بهم مي دوزيم . 3 راس ديگر يكي از مربعها را به مركز مربع مي آوريم (تا مي كنيم مثل پاكت نامه مي شود)و به همان صورت ضلعهايي كه كنار هم قرا گرفته است را مي دوزيم .مربع دوم را روي مربعي كه شكل پاكت نامه شده تا مي زنيم و اون قسمتهايي كه روي مربع اول قرار گرفته رابه مربع اول مي دوزيم .نصفي از اضلاع را كه دوختيم ، نصفه ديگر را به اون قسمتي از مربع اول مي دوزيم كه ندوخته مونده .
و اضافي مربع دوم را به پشت پاپوش برمي گردانيم(يك مثلث برمي گردد)
ميتوان در وسط مربع اول آن قسمتي كه 3 راس بهم وصل شده اند يك گل كاموايي يا منگوله وصل كرد

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
روش بافتن از رو


نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
روش بافتن از زير


نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
كلاه ملواني


ن كلاه براي 6 تا سايز (نوزاد،3-6 ماه،12 ماه،2 سال،4 سال،5-6 سال )هست كه با اولين سايز طرز بافت شرح داده ميشه وبراي بقيه سايزها داخل پرانتز مياد.
Gauge: خيلي مهمه كه با ميل 22 دونه سربندازي و28 رج ببافي(بافت ساده با نخ رنگ اصلي كلاه) به يه مربع 10*10 برسي.اگه نختون اين مشخصات رو نداره سايز ميل رو كم يا زياد كنيد تا به اين اندازه برسيد.
با ميل كوچكتر(عموما براي كشباف از ميل سايز كمتر استفاده ميكنند تا تنگتر وشكيلتر بشه) و نخ رنگ مربوط به كشباف 73 (79, 83, 93, 101, 105) دونه سر بندازيد و7 رج كشباف يكي از زير يكي از رو ببافيد.

رج 8: 4 (7, 4, 9, 5, 2) تا دونه كشباف،يه دونه اضافه كنيد،(6 (6, 4, 5, 7, 6) تا دونه كشباف،يه دونه اضافه) رو11 (11, 19, 15, 13, 15) بار تكرار كنيد،سپس3 (6, 3, 9, 5, 7) دونه كشباف ببافيد.

رج نهم(روي كار):همه از زير
رج 10:همه از رو

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
آموزش بافت ژاكت و كلاه براي كوچولوهاي 5 و 6 ساله


سايز : مخصوص كوچولوهاي 5 و 6 سال ( اندازه هاي 6 سال داخل پرانتز قيد شده )



مواد لازم :
كاموا مناسب براي ميل شماره 9 ( روي كاموا نوشته شده  )
500 گرم كامواي رنگ سورمه اي ( حدود 4 كلاف 100 گرمي براي ژاكت و يك كلاف 100 گرمي براي كلاه ) رنگ سفيد ( براي ژاكت و كلاه يك كلاف 100 گرمي )
ميل بافتني شماره 9
دكمه سفيد مناسب 6 عدد
مقياس بافت : 11 دانه را 14 رج ببافيد،‌ اگر مربعي به ابعاد  10 در 10 بدست آيد ، يعني كاموا و ميل شما با مدل بافت متناسب است.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/29 تاریخ
بلوز يقه اسكي


قسمت پشت :

 

رج 1: براي شروع 72 دانه سر بگيريد و دو رج از زير ببافيد

رج 2: يك رج از زير

رج 3: يك رج از رو

رج 4: يك رج از زير

رج 5: يك رج از رو
نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/29 تاریخ
قنداق فرنگی


مواد لازم :5 کلاف نخ متوسط

میل شماره 4

دکمه 4 عدد

********************************************************************************

80 دانه سر می گیریم  بدون کشبافت  شروع به بافت  ساده می کنیم . به بلندی 7 سانت که بافتیم از هر طرف 1دانه کور می کنیم  وبافت را 3 سانت دیگه می بافیم ودانه ها رو 2 قسمت میکنیم  و برای جای دکمه 3 دانه در همان وسط اضافه میکنیم (به هر دو طرف کار ) بعد 2 دانه هم از خود کار میگیرم  مدل رکن برای جای دکمه می بافیم (جمع دانه ها برای جا دکمه 5 دانه )کار رو به بلندی 40تا45 سانت میبافیم تا حلقه رو بزنیم .(در کل قد هر 7 سانت 1 دانه طرفین کم میکنیم تا اریب شود )

آستین

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/29 تاریخ
مدل شکلاتی


من برای این مدل ۲۷ دانه سر انداختم .
رج اول :
۲ دانه از رو + ۳ دانه از زیر + ۲ دانه از رو + ۳ دانه از زیر + ... تا آخر رج .
رج دوم :
۲ دانه از زیر + ۳ دانه از رو + ۲ دانه از زیر + ۳ دانه از رو + ... تا آخر رج .
رج سوم :
۲ دانه از رو + ( ۳ دانه یکی اما دانه آخری که یکی میکنیم در میل نگه داشته و ۱ ژوته میاندازیم و دانه سومی را که نگه داشته بودیم میبافیم + ۲ دانه از رو ) + ... داخل پرانتز تا آخر رج تکرار میشود .
( رج چهارم :
تکرار رج دوم دقت شود ژوته ها از رو بافته میشود .
رج پنجم :
تکرار رج اول .
رج ششم :

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/28 تاریخ
 بعدی 1 2 3 4 5 قبلی

تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به http://tricot.parspa.com/ مي باشد

خرید : بک لینک
میزبانی شده توسط : همکاری در فروش پارس پا