آرشیو مطالب
تاریخ امروز
محصولات مخصوص خانه دارها
موضوعات
جدید ترین مطالب
تبلیغ شما با Authority 40
محبوب ترین مطالب


1. بسیار آسان و همه گیر(بیکار - خانم - آقا - دانشجو -کارمند و هر شغلی که باشد)
2. کار در منزل ( نه به مکان نیاز هست و نه به وسیله خاص .. )
3. بدون نیاز سرمایه ( حتی 1 ریال و مثل مدیریت یک وبلاگ ساده )
4. دارای پشتیبانی همیشگی در پنل شرکت (سوال ارسال کن چند دقیقه بعد پشتیبانان پاسخ بدن)

5. واریز درآمد ( حتی 5 هزار تومان هم شد سریع درخواست بدید )

درآمد

در آمد ها تخمین زده شده و چیزی حدودی هست و ممکنه مقداری بیشتر و یا کمتر باشد

مثلا

سرعت ارسال فایل به صورت متوسط روزی 50 الی 100 تا می تواند باشد

روش ارسال تکراری هست و فقط 1 بار که یاد گرفتید همیشه به حالت تقریبا تکراری انجام میدهید و سرعت کارتان رفته رفته بالا میره 

اگر 170 فایل ارسال کرده باشید ( مثلا طی یک هفته ) روزی 1 الی 2 فایل می فروشید و درآمد روزانه ی شما حدودا 3500تومان  و درآمد ماهانه ی شما 105.000 تومان خواهد بود

اگر 10575 فایل ارسال کرده باشید روزی 20 الی 25 فایل میفروشید و درآمد روزانه ی شما حدودا 80.000 تومان  و درآمد ماهانه ی شما 2.400.000 تومان خواهد بود

آموزش کسب درآمد

http://parspa.com/pic/icon32/parspa%20(2).png

:: دارای نماد اعتماد الکترونیک 1 ستاره ی دائم به شماره ی سند 50185
:: ثبت شده در سازمان ثبت شرکت ها
:: دارای پروانه کسب به شماره ی مسلسل 1689/16 2128
:: ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
:: بیش از 3000 واریز وجه به حساب فعالان در سایت

جهت دانلود به سایت www.Ebays.ir مراجعه کنید

نویسنده نویسنده : تاریخ : تاریخ
شال توري زنانه


(دقت كنيد انتخاب نخ توي اين شال خيلي مهمه نخش بايد ضخيم باشه تا طول شال بلند بشه چون اين شال در طول بافته ميشه نه در عرض)

روش بافت مدل موجي:17 تا دونه رو در نظر بگيريد(مشابه نمودار زير)
مربع خالي: منظور اينست كه در روي كار دانه را از زير بافته ودر پشت كار از رو
مربع ضربدر دار:درپشت كار از زير ببافيد
مربع دايره دار: يه ژوته
مربع مثلث دار:دوتا يكي از زير

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
بافتن كلاه


اين اندازه ها براي نيني هاي به ترتيب 6 ماهه.12 ماهه و 18 ماهه هستن ولي مي توانيد براي خودتون يا همسرتون هم ببافيد

براي بافتن اين كلاه از كاموا متوسط و ميل 5 ميلي استفاده ميكنيم

دستور كار:

اول48..56....64 تا سر ميندازيم(اين 3 تا عدد به ترتيب واسه 6...12... و 18 ماهه شما عددي رو كه مريوط به اندازه نيني تون ميشه فقط انتخاب كنين)
بعدش 16...20...24 رديف ميبافيم

توي رديف بعد 11....13...15 تا ميبافيم بعد يه دونه اضافه ميكنيم... اين كار رو 4 بار تكرار ميكنيم تا تعداد دانه ها به 52....60....68 تا بزسه.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
پاپوش نوزادي


دانه با نخ متوسط سر مي اندازيم و يك مربع با بافت ركن ميبافيم . يك مربع ديگر هم با يك رنگ ديگر مي بافيم.
مربها را به حالت بيضي كنار هم ميگذاريم و دو راسي را كه كنار هم است را بهم مي دوزيم . 3 راس ديگر يكي از مربعها را به مركز مربع مي آوريم (تا مي كنيم مثل پاكت نامه مي شود)و به همان صورت ضلعهايي كه كنار هم قرا گرفته است را مي دوزيم .مربع دوم را روي مربعي كه شكل پاكت نامه شده تا مي زنيم و اون قسمتهايي كه روي مربع اول قرار گرفته رابه مربع اول مي دوزيم .نصفي از اضلاع را كه دوختيم ، نصفه ديگر را به اون قسمتي از مربع اول مي دوزيم كه ندوخته مونده .
و اضافي مربع دوم را به پشت پاپوش برمي گردانيم(يك مثلث برمي گردد)
ميتوان در وسط مربع اول آن قسمتي كه 3 راس بهم وصل شده اند يك گل كاموايي يا منگوله وصل كرد

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
روش بافتن از رو


نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
روش بافتن از زير


نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
كلاه ملواني


ن كلاه براي 6 تا سايز (نوزاد،3-6 ماه،12 ماه،2 سال،4 سال،5-6 سال )هست كه با اولين سايز طرز بافت شرح داده ميشه وبراي بقيه سايزها داخل پرانتز مياد.
Gauge: خيلي مهمه كه با ميل 22 دونه سربندازي و28 رج ببافي(بافت ساده با نخ رنگ اصلي كلاه) به يه مربع 10*10 برسي.اگه نختون اين مشخصات رو نداره سايز ميل رو كم يا زياد كنيد تا به اين اندازه برسيد.
با ميل كوچكتر(عموما براي كشباف از ميل سايز كمتر استفاده ميكنند تا تنگتر وشكيلتر بشه) و نخ رنگ مربوط به كشباف 73 (79, 83, 93, 101, 105) دونه سر بندازيد و7 رج كشباف يكي از زير يكي از رو ببافيد.

رج 8: 4 (7, 4, 9, 5, 2) تا دونه كشباف،يه دونه اضافه كنيد،(6 (6, 4, 5, 7, 6) تا دونه كشباف،يه دونه اضافه) رو11 (11, 19, 15, 13, 15) بار تكرار كنيد،سپس3 (6, 3, 9, 5, 7) دونه كشباف ببافيد.

رج نهم(روي كار):همه از زير
رج 10:همه از رو

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/31 تاریخ
آموزش بافت ژاكت و كلاه براي كوچولوهاي 5 و 6 ساله


سايز : مخصوص كوچولوهاي 5 و 6 سال ( اندازه هاي 6 سال داخل پرانتز قيد شده )



مواد لازم :
كاموا مناسب براي ميل شماره 9 ( روي كاموا نوشته شده  )
500 گرم كامواي رنگ سورمه اي ( حدود 4 كلاف 100 گرمي براي ژاكت و يك كلاف 100 گرمي براي كلاه ) رنگ سفيد ( براي ژاكت و كلاه يك كلاف 100 گرمي )
ميل بافتني شماره 9
دكمه سفيد مناسب 6 عدد
مقياس بافت : 11 دانه را 14 رج ببافيد،‌ اگر مربعي به ابعاد  10 در 10 بدست آيد ، يعني كاموا و ميل شما با مدل بافت متناسب است.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/29 تاریخ
بلوز يقه اسكي


قسمت پشت :

 

رج 1: براي شروع 72 دانه سر بگيريد و دو رج از زير ببافيد

رج 2: يك رج از زير

رج 3: يك رج از رو

رج 4: يك رج از زير

رج 5: يك رج از رو
نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/29 تاریخ
قنداق فرنگی


مواد لازم :5 کلاف نخ متوسط

میل شماره 4

دکمه 4 عدد

********************************************************************************

80 دانه سر می گیریم  بدون کشبافت  شروع به بافت  ساده می کنیم . به بلندی 7 سانت که بافتیم از هر طرف 1دانه کور می کنیم  وبافت را 3 سانت دیگه می بافیم ودانه ها رو 2 قسمت میکنیم  و برای جای دکمه 3 دانه در همان وسط اضافه میکنیم (به هر دو طرف کار ) بعد 2 دانه هم از خود کار میگیرم  مدل رکن برای جای دکمه می بافیم (جمع دانه ها برای جا دکمه 5 دانه )کار رو به بلندی 40تا45 سانت میبافیم تا حلقه رو بزنیم .(در کل قد هر 7 سانت 1 دانه طرفین کم میکنیم تا اریب شود )

آستین

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/29 تاریخ
مدل شکلاتی


من برای این مدل ۲۷ دانه سر انداختم .
رج اول :
۲ دانه از رو + ۳ دانه از زیر + ۲ دانه از رو + ۳ دانه از زیر + ... تا آخر رج .
رج دوم :
۲ دانه از زیر + ۳ دانه از رو + ۲ دانه از زیر + ۳ دانه از رو + ... تا آخر رج .
رج سوم :
۲ دانه از رو + ( ۳ دانه یکی اما دانه آخری که یکی میکنیم در میل نگه داشته و ۱ ژوته میاندازیم و دانه سومی را که نگه داشته بودیم میبافیم + ۲ دانه از رو ) + ... داخل پرانتز تا آخر رج تکرار میشود .
( رج چهارم :
تکرار رج دوم دقت شود ژوته ها از رو بافته میشود .
رج پنجم :
تکرار رج اول .
رج ششم :

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/05/28 تاریخ
 بعدی 1 2 3 4 5 قبلی

تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به http://tricot.parspa.com/ مي باشد

گرافیک قالب توسط : تم دیزاین
میزبانی شده توسط : همکاری در فروش پارس پا

شامپو ضد شپش عکس بازیگر و بیوگرافی پرشین ای دانلود کلیپ و فیلم پرشین ای لیپوماتیک دانلود قالب وبلاگ خانه شریفی ها دانلود مقاله و تحقیق همکاری در فروش فایل کسب درآمد آموزش بازاریابی و فروش آموزش درآمد اینترنتی مترجم سخنگوی همراه اسکریپت درگاه پرداخت بانک ملت آموزش برنامه نویسی اندروید کد قالب وبلاگ کد قالب وبلاگ بهترین سیستم وبلاگدهی کسب درآمد از وبلاگ نویسی آموزش طراحی سایت وردپرس کد قالب وبلاگ قیمت بلیط هواپیما تهران مشهد بلیط هواپیما تهران مشهد بلیط هواپیما تهران بلیط چارتری مشهد خرید تردمیل دانلود مقاله دانلود رایگان مقاله ============= سرویس خواب سامانه پیام کوتاه تبلیغات کلیکی گوگل اس ام اس رایگان نمونه سوال ریاضی سیستم کسب درآمد بدون سرمایه و صد در صد تضمینی خرید اینترنتی مانتو سنتی اندازه گیری قندخون دانلود انیمیشن رایگان بازی pes 2017 دانلود فيلم با لينك مستقيم فروشگاه فایل و قالب سایت داستانهای مذهبی امیر دل عکسهای جدید خبری سئو سایت شیرینی چرم وب نگین | سامانه بهینه سازی محتوا فروشگاه ساعت سیسمونی نوزاد خرید دستبند چرم دانلود فایل فروشگاه ساز فروشگاه ساز رایگان و همکاری در فروش لینک فروش گوشی طرح اصلی دانلود پروژه و پايان نامه خرید اینترنتی کسب درآمد آنلاین اخبار ، تکنولوژی ، جهان طراحی سایت مانیتورینگ هایپ ( HYIP ) دانلود پروژه و مقاله فروش فایل پایه ششم ابتدایی دانلود نمونه سوال نهم ابتدایی عکس جدید بازیگران شرکت برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن اندروید کتاب دفینه یابی سرگرمی و جوک پرشین ای تخم نطفه دار طوطی خرید تخم نطفه دار تعبیر خواب کانال تلگرام