آرشیو مطالب
تاریخ امروز
محصولات مخصوص خانه دارها
موضوعات
جدید ترین مطالب
تبلیغ شما با Authority 40
محبوب ترین مطالب


1. بسیار آسان و همه گیر(بیکار - خانم - آقا - دانشجو -کارمند و هر شغلی که باشد)
2. کار در منزل ( نه به مکان نیاز هست و نه به وسیله خاص .. )
3. بدون نیاز سرمایه ( حتی 1 ریال و مثل مدیریت یک وبلاگ ساده )
4. دارای پشتیبانی همیشگی در پنل شرکت (سوال ارسال کن چند دقیقه بعد پشتیبانان پاسخ بدن)

5. واریز درآمد ( حتی 5 هزار تومان هم شد سریع درخواست بدید )

درآمد

در آمد ها تخمین زده شده و چیزی حدودی هست و ممکنه مقداری بیشتر و یا کمتر باشد

مثلا

سرعت ارسال فایل به صورت متوسط روزی 50 الی 100 تا می تواند باشد

روش ارسال تکراری هست و فقط 1 بار که یاد گرفتید همیشه به حالت تقریبا تکراری انجام میدهید و سرعت کارتان رفته رفته بالا میره 

اگر 170 فایل ارسال کرده باشید ( مثلا طی یک هفته ) روزی 1 الی 2 فایل می فروشید و درآمد روزانه ی شما حدودا 3500تومان  و درآمد ماهانه ی شما 105.000 تومان خواهد بود

اگر 10575 فایل ارسال کرده باشید روزی 20 الی 25 فایل میفروشید و درآمد روزانه ی شما حدودا 80.000 تومان  و درآمد ماهانه ی شما 2.400.000 تومان خواهد بود

آموزش کسب درآمد

http://parspa.com/pic/icon32/parspa%20(2).png

:: دارای نماد اعتماد الکترونیک 1 ستاره ی دائم به شماره ی سند 50185
:: ثبت شده در سازمان ثبت شرکت ها
:: دارای پروانه کسب به شماره ی مسلسل 1689/16 2128
:: ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
:: بیش از 3000 واریز وجه به حساب فعالان در سایت

جهت دانلود به سایت www.Ebays.ir مراجعه کنید

نویسنده نویسنده : تاریخ : تاریخ
کلاه فرانسوی


اين اندازه ها براي بچه هاي 1 ساله است .
با ميل شماره 3.5 ، 22 دانه سربيندازد . راه اول را با دو دانه از زير شروع كنيد . بعد از آن يك ژته ببافيد و بعد دو دانه ديگر از زير ببافيد . از آن به بعد تا آخر راه به همين ترتيب دو دانه از زير ببافيد و يك ژته بزنيد . راه دوم همه دانه ها را از رو ببافيد .
راه سوم را هم با دو دانه از زير شروع كنيد يك ژته بزنيد و از آن به بعد تا آخر راه به ترتيب 4 دانه از زير ببافيد ، يك ژته بزنيد ، 2 دانه از زير ببافيد و يك ژته ببافيد . همه راه چهارم را هم از رو ببافيد .
براي راه پنجم 2 دانه از زير ببافيد . تا آخر راه به ترتيب يك ژته ببافيد ، 6 دانه از زير ببافيد ، يك ژته بزنيد و 2 دانه از زير ببافيد . همه راه ششم را از رو ببافيد .
راه هفتم را با 2 دانه از زير شروع كنيد و تا آخر به ترتيب يك ژته ببافيد ، 8 دانه از زير ببافيد ، يك ژته ببافيد و 2 دانه بعدي را از زير ببافيد . راه هشتم را هم همه از رو ببافيد .
اگر كلاه را براي بزرگسال ميبافيد ، به همين ترتيب ادامه دهيد تا رويه كلاه همان اندازه شود كه ميخواهيد . اما اگر براي بچه كوچك ميبافيد ، راه هفتم و هشتم را آنقدر تكرار كنيد تا بلندي تكه اي كه بافته ايد به 10 سانت برسد .

بعد از اينكه رويه كلاه را تمام كرديد ، براي راه بعد همه دانه ها را دوتايي با هم از زير ببافيد . اين طوري تعداد دانه هايتان نصف ميشود و پايين كلاه تان جمع خواهد شد . راه بعد براي كشباف شدن ، دانه ها را يكي از زير و يكي از رو ببافيد . بافتن كشباف را تا 3 سانتي متر ادامه دهيد و بعد همه دانه ها را كور كنيد

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/29 تاریخ
سرهمی بچه گانه


سايز : سال(4/3 - 2) ماه 18/12 - 9/6 - 3/1
سايز با سانتي متر : (104/98 - 92/86) 80/74 - 68/62 - 56/50
مقدار كاموا : (250-200)200-150-150 گرم
ضخامت كاموا : 17 دانه و 34 رج = 10*10 سانت

روش دانه زياد كردن : دانه لبه را دوبار ببافيد

قسمت پشت+ آستين ها +پاها : شروع از آستين ها . (16-15)15-14-13 دانه سربگيريد ( براي لبه آستين) با ميل گرد شماره 5 . دانه ها را ركن ( همه از زير ) ببافيد . وقتي 8 سانت شد ، اضافه كنيد 1 دانه در طرف چپ آن قسمت هر 2 سانت يكبار و در كل (10-9)7-7-6 بار = (26-24)22-21-19 دانه. وقتي (30-27)23-21-20 سانت شد ( آستين پشت حالا تمام شده ) سر بگيريد (134-121)104-91-78 دانه طرف چپ اين قسمت =(160-145)126-112-97 دانه . يك علامت بگذاريد . ادامه دهيد به بافت ركن . وقتي كه (13-12)11-10-9 سانت شد از جايي كه علامت گذاشته ايد ، كور كنيد قسمتي از دانه هايي را كه اضافه كرده ايد در رجهاي بعد به اين روش :
سايز 3/1 ماه : 16 دانه 1بار، 7 دانه 3بار
سايز 9/6 ماه 16 دانه 1بار ، 9 دانه 3بار

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/29 تاریخ
پانچو


سايز : سال (4/3-2) ماه 18/12 - 9/6 - 3/1
سايز به سانتي متر : (104/98 - 92/86) 80/74 - 68/62 - 56/50
مقدار كاموا : (350-300)300-250-250 گرم
ضخامت كاموا : 11 دانه و 15 رج با بافت ساده = 10*10 سانت

موس (نخودي):
رج 1 ......* 1 زير و 1 رو * .....*تا* را تكرار كنيد
رج 2 ....... دانه زير را رو و دانه رو را زير ببافيد
رج 2 را تكرار كنيد

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/29 تاریخ
بافت توری


چوب کشو 2

مدل را به قسمت های 10 دانه ای تقسیم کنید :
حاشیه را در نظر بگیرید ( + حاشیه )
ابتدا 3 رج از زیر و بعد :
رج 1 و 3 : یک ژته ( دانه ای که اضافه می شود را ژته گویند ) - 3 تا از زیر - 3 تا از دانه ها یکی شود و زیر بافته شود - 3 تا از زیر - یک ژته - یکی از زیر
رج 2 : همه از رو
رج 4 : همه از زیر

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/26 تاریخ
بلوز زنانه با یقه شل


براي بافت اين مدل ابتدا از پايين با ميل سر مي اندازيم و به اندازه اي كه مي خواهيم كشباف مي بافيم بعد كور مي كنيم حالا با كمك قلاب 4 زنجيره يم پايه كوتاه مي زنيم تا حلقه آستين اگه خواستيد حلقه آستين بزنيد وگرنه مدل آستين هاي افتاده هم مي تونيد ببافيد ( صاف بالا بياييد) گودي يقه را باز گرفته يك چيزي بين يقه گرد و يقه قايقي ولي ما مي تونيم حسب سليقه امون يقه گرد و يا هفت ببافيم و يا اصلا از اين طرح براي ژاكت استفاده كنيم

بعد ار اتمام بافت توري ( زمينه ) پشت و آستين ها را با ميل مي بافيم البته مي تونيم اونا رو هم توري كنيم مثل جلو

براي بافت گل ها از ميل استفاده مي شه گل برگ ها رو جدا مي بافيم و روي لباس مي دوزيم

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/26 تاریخ
آموزش بافت سی دی


 

 

 

"براي دانلود به ادامه مطلب مراجعه شود"

 

 

 

 

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/26 تاریخ
كلاه دور چين


براي فرد معمولي با سايز لباس 38-36 ، 90 تا 100 دانه با نخ متوسط ، 80 دانه با نخ ضخيم ،110 دانه با نخ نازك سر مي اندازيم . 14 cm بدون كم يا زياد كردن حصيري مي بافيم (براي بچه ها 12 cm)
بعد از آن بافت را عوض مي كنيم و ركن (همه از زير ) در رج رو 7 دانه مي بافيم و بعد 2 تا رو يكي مي كنيم ، دوباره 7 تا مي بافيم و2 تا رو يكي ميكنيم و... . رج پشت را مي بافيم . در رج رو 6 تا مي بافيم و بعد 2 تا رو يكي مي كنيم ... . رج پشت همه را مي بافيم رج بعد هم 5 تا مي بافيم و2 تا رو يكي مي كنبم ..... رج بعد 4تا....تا جايي كه حدود 20 دانه بماند . 20 دانه را با نخ و سوزن جمع مي كنيم.
از لبه پايين براي چين دور كلاه به اندازه اي كه سر انداخته ايم ، دانه ميگيريم (ميل را وارد سوراخهاي لبه كلاه مي كنيم يك ژته ميگيريم و از كلاه خارج مي كنيم و دوباره اين كار را مي كنيم ) .در رج اول 2 تا دانه مي بافيم و يك دانه اضافه مي كنيم ... تا رج اول تمام شود . بعد بقيه رجها را ركن مي بافيم تا 5 cm شود و بعد كور مي كنيم .

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/25 تاریخ
كلاه معمولي


كلاه : براي بافتن اين كلاه من 72 تا سر انداختم و به صورت دو زير، دو رو شروع كردم بافتن تا تا حدود بيست و پنج سانتيمتر بعد در يك رج هر دو تا زير رو با هم بافتم تا تبديل به يك زير بشه, رج بعدي هم همين روال رو تكرار كردم و 2 رج ديگه 36 دانه باقيمونده رو به صورت يك زير، يك رو بافتم.
براي رج آخر هم شروع كردم هر دو دانه رو با هم زير بافتن تا 18 تا باقي موند. ميتونيم يك رج ديگه هم اين 18 تا رو دو تا يكي از رو ببافيم تا 9 تا بشه (ميتونيم هم اين كار رو نكنيم!) بعد بايد كانوا رو به اندازه مناسب قطع كنيم(50 تا 70 سانت كافيه) و از توي دانه هاي باقي مونده رد كنيم و محكم بكشيم تا انتهاي كلاه گرد بشه و شروع كنيم بافتن درز كلاه با قلاب مناسب!

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/25 تاریخ
بافت حصيري



در رجي كه روي لباس را مي بافيم ، دانه اول را نمي بافيم ، دانه دوم ،سوم و چهارم را باهم يكي ميكنيم و ميبافيم ولي از ميل در نمي آوريم ، يك ژته روي ميل مي اندازيم و دوباره 3 تا دانه را مي بافيم و از ميل خارج ميكنيم . دانه بعدي را مي بافيم ودوباره 3 تا دانه بعدي را باهم بافته بعد ژته و دوباره مي بافيم و از ميل خارج مي كنيم ...رج بعد كه پشت لباس است همه از رو بافته مي شوند.
در رج سوم ، دانه اول را نمي بافيم دانه دوم و سوم را از زير مي بافيم و3 تا دانه بعدي را باهم يكي مي كنيم... (دانه آخر گل قبلي با دانه بين 2 گل با دانه اول گل بعدي در رج اول با هم يكي مي شوند)
رج چهارم همه از رو ورج پنجم مثل رج اول.
بافت حصيري با كامواي ضخيم قشنگتر است.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/25 تاریخ
شال معمولی


شال : براي اينكه بتونيد اين الگو رو خوب پياده كنيد تعداد سرهايي كه ميندازيد بايد مضرب 3 بعلاوه 1 باشه. بعد شروع ميكنيم بافتن:
رج اول: *2 زير، 1 رو* دانه آخر رو زير مي بافيم
رج دوم: 1 رو، *2 زير، 1 رو* به همين ترتيب تا اندازه اي كه مي خوايم شال بلند باشه ادامه ميديم

راهنما: قسمت هاي بين * را در هر رج بايد تكرار كنيم

من براي اين شال 37 تا سر انداختم
.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/24 تاریخ
 بعدی 1 2 3 4 5 قبلی

تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به http://tricot.parspa.com/ مي باشد

گرافیک قالب توسط : تم دیزاین
میزبانی شده توسط : همکاری در فروش پارس پا

شامپو ضد شپش لیپوماتیک دانلود قالب وبلاگ خانه شریفی ها دانلود مقاله و تحقیق همکاری در فروش فایل کسب درآمد آموزش بازاریابی و فروش آموزش درآمد اینترنتی مترجم سخنگوی همراه اسکریپت درگاه پرداخت بانک ملت آموزش برنامه نویسی اندروید کد قالب وبلاگ کد قالب وبلاگ بهترین سیستم وبلاگدهی کسب درآمد از وبلاگ نویسی آموزش طراحی سایت وردپرس کد قالب وبلاگ قیمت بلیط هواپیما تهران مشهد بلیط هواپیما تهران مشهد بلیط هواپیما تهران بلیط چارتری مشهد خرید تردمیل دانلود مقاله دانلود رایگان مقاله ============= سرویس خواب سامانه پیام کوتاه تبلیغات کلیکی گوگل اس ام اس رایگان نمونه سوال ریاضی بازی ویندوزفون لیست سیسمونی کودک بدلیجات ارزان درب اتوماتیک در تبریز فروش لوله اسپیرال فروش ریتم و سمپل کرگ کسب در امد از لینک کوتاه سیستم کسب درآمد بدون سرمایه و صد در صد تضمینی خرید اینترنتی مانتو سنتی اندازه گیری قندخون دانلود انیمیشن رایگان بازی pes 2017 دانلود فيلم با لينك مستقيم فروشگاه فایل و قالب سایت داستانهای مذهبی امیر دل عکسهای جدید خبری سئو سایت شیرینی چرم وب نگین | سامانه بهینه سازی محتوا فروشگاه ساعت سیسمونی نوزاد خرید دستبند چرم دانلود فایل فروشگاه ساز فروشگاه ساز رایگان و همکاری در فروش لینک فروش گوشی طرح اصلی دانلود پروژه و پايان نامه خرید اینترنتی کسب درآمد آنلاین اخبار ، تکنولوژی ، جهان طراحی سایت مانیتورینگ هایپ ( HYIP ) دانلود پروژه و مقاله فروش فایل پایه ششم ابتدایی دانلود نمونه سوال نهم ابتدایی عکس جدید بازیگران زیرنویس فارسی کتاب دفینه یابی تخم نطفه دار طوطی خرید تخم نطفه دار تعبیر خواب کانال تلگرام