تاریخ امروز
محصولات مخصوص خانه دارها
موضوعات
جدید ترین مطالب
تبلیغ شما با Authority 40
محبوب ترین مطالب


خرید بک لینک می تواند جایگاه وبسایت شما را در نتایج گوگل به رتبه 1 گوگل ارتقا دهد و بک لینک های قوی و ایرانی و با کیفیت موجود در سیستم تمام اتوماتیک بکوریتی نیاز شما به لینک سازی را کاملا رفع می کند . پس از بررسی و انتخاب بهترین ها ، می توانید فرم خرید بک لینک سئو را تکمیل کنید !. 
بکوریتی

کسب در آمد از فروش بک لینک و فروش رپورتاژ آگهی

فروش بک لینک از خدمات بکوریتی هست و درواقع شما می توانید از راه فروش بک لینک کسب درآمد کنید.

به کمک بکوریتی می توانید از راه خرید و فروش بک لینک و خرید رپورتاژ آگهی درآمد داشته باشید و تنها با ثبت سایت خودتان ماهانه 10 ها بک لینک و رپورتاژ اگهی بفروش برسانید .

خرید بک لینک

اگر صاحب هیچ سایت و وبلاگی هم نباشید می توانید از طریق زیر مجموعه گیری کسب درآمد مطمئن و دائمی داشته باشید.

بکوریتی اولین سیستم یکپارچه خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی در ایران

بکوریتی در تابستان 96 پیاده سازی شد و از هفته اول مهر 1396 فعالیت خودش را آغاز کرده و با استقبال بسیاری روبرو شد و ورژن 5 سیستم در حال حاضر فعال می باشد .
تهیه بک لینک قوانین خاص خودش را دارد و عملا نمی توانید این قوانین گوگل را رعایت کنید و بکوریتی تنها سایت در ایران می باشد که این مشکل سئو را به طور کامل پیش بینی و رفع کرده است و شما بواسط پنل بکوریتی می توانید به بهترین شکل ممکن بک لینک تهیه کنید .

سیستم قدرتمند فروش و خرید رپورتاژ آگهی ( Reporting )

خرید رپورتاژ آگهی خبری در کنار بک لینک ها مکملی قوی برای سئو محسوب می شود و در پنل بکوریتی می توانید رپورتاژ آگهی دائمی و فالوو را از بین 100 ها سایت انتخاب و آنلاین سفارش رپورتاژ را ثبت کنید .

پنل قدرتمند بکوریتی برای خرید رپورتاژ آگهی ، تمام نیاز های شما به رپرتاژ دائمی را برطرف کرده است و براحتی می توانید از بین سایت های مرتبط با موضوع فعالیت خودتان ، رپرتاژ آگهی دائمی خریداری کنید.

خرید بک لینک

سفارش افزایش اتوریتی

اتوریتی امتیازی بین 0 تا 100 می باشد و هرچقدر بیشتر باشد نشان دهنده قدرت سایت از نظر سایت منبع یعنی moz می باشد  و  این روش تهیه بک لینک ، برای افزایش اتوریتی وب سایت شما کاربرد بسیاری دارد .

افزایش ورودی گوگل

افزایش ورودی گوگل تا 200 برابر ( 20000% ) ( google input toots ) با روش backority.ir تجربه کنید و در نتایج گوگل به شکل واقعی و طبیعی در صفحه اول گوگل باشید و در این آموزش به این موضوع پرداخته شده است .

بررسی جایگاه کلمه و رتبه سایت در گوگل

اگر از سیستم بکوریتی "بک لینک" خریداری کنید ، سیستم بکوریتی "رایگان" و اتوماتیک جایگاه کلمات کلیدی سایت شما را در google ، تا قبل از منقضی شدن بک لینک بررسی و در نمودار نمایش می دهد .

نویسنده نویسنده : تاریخ : تاریخ
کلاه فرانسوی


اين اندازه ها براي بچه هاي 1 ساله است .
با ميل شماره 3.5 ، 22 دانه سربيندازد . راه اول را با دو دانه از زير شروع كنيد . بعد از آن يك ژته ببافيد و بعد دو دانه ديگر از زير ببافيد . از آن به بعد تا آخر راه به همين ترتيب دو دانه از زير ببافيد و يك ژته بزنيد . راه دوم همه دانه ها را از رو ببافيد .
راه سوم را هم با دو دانه از زير شروع كنيد يك ژته بزنيد و از آن به بعد تا آخر راه به ترتيب 4 دانه از زير ببافيد ، يك ژته بزنيد ، 2 دانه از زير ببافيد و يك ژته ببافيد . همه راه چهارم را هم از رو ببافيد .
براي راه پنجم 2 دانه از زير ببافيد . تا آخر راه به ترتيب يك ژته ببافيد ، 6 دانه از زير ببافيد ، يك ژته بزنيد و 2 دانه از زير ببافيد . همه راه ششم را از رو ببافيد .
راه هفتم را با 2 دانه از زير شروع كنيد و تا آخر به ترتيب يك ژته ببافيد ، 8 دانه از زير ببافيد ، يك ژته ببافيد و 2 دانه بعدي را از زير ببافيد . راه هشتم را هم همه از رو ببافيد .
اگر كلاه را براي بزرگسال ميبافيد ، به همين ترتيب ادامه دهيد تا رويه كلاه همان اندازه شود كه ميخواهيد . اما اگر براي بچه كوچك ميبافيد ، راه هفتم و هشتم را آنقدر تكرار كنيد تا بلندي تكه اي كه بافته ايد به 10 سانت برسد .

بعد از اينكه رويه كلاه را تمام كرديد ، براي راه بعد همه دانه ها را دوتايي با هم از زير ببافيد . اين طوري تعداد دانه هايتان نصف ميشود و پايين كلاه تان جمع خواهد شد . راه بعد براي كشباف شدن ، دانه ها را يكي از زير و يكي از رو ببافيد . بافتن كشباف را تا 3 سانتي متر ادامه دهيد و بعد همه دانه ها را كور كنيد

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/29 تاریخ
سرهمی بچه گانه


سايز : سال(4/3 - 2) ماه 18/12 - 9/6 - 3/1
سايز با سانتي متر : (104/98 - 92/86) 80/74 - 68/62 - 56/50
مقدار كاموا : (250-200)200-150-150 گرم
ضخامت كاموا : 17 دانه و 34 رج = 10*10 سانت

روش دانه زياد كردن : دانه لبه را دوبار ببافيد

قسمت پشت+ آستين ها +پاها : شروع از آستين ها . (16-15)15-14-13 دانه سربگيريد ( براي لبه آستين) با ميل گرد شماره 5 . دانه ها را ركن ( همه از زير ) ببافيد . وقتي 8 سانت شد ، اضافه كنيد 1 دانه در طرف چپ آن قسمت هر 2 سانت يكبار و در كل (10-9)7-7-6 بار = (26-24)22-21-19 دانه. وقتي (30-27)23-21-20 سانت شد ( آستين پشت حالا تمام شده ) سر بگيريد (134-121)104-91-78 دانه طرف چپ اين قسمت =(160-145)126-112-97 دانه . يك علامت بگذاريد . ادامه دهيد به بافت ركن . وقتي كه (13-12)11-10-9 سانت شد از جايي كه علامت گذاشته ايد ، كور كنيد قسمتي از دانه هايي را كه اضافه كرده ايد در رجهاي بعد به اين روش :
سايز 3/1 ماه : 16 دانه 1بار، 7 دانه 3بار
سايز 9/6 ماه 16 دانه 1بار ، 9 دانه 3بار

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/29 تاریخ
پانچو


سايز : سال (4/3-2) ماه 18/12 - 9/6 - 3/1
سايز به سانتي متر : (104/98 - 92/86) 80/74 - 68/62 - 56/50
مقدار كاموا : (350-300)300-250-250 گرم
ضخامت كاموا : 11 دانه و 15 رج با بافت ساده = 10*10 سانت

موس (نخودي):
رج 1 ......* 1 زير و 1 رو * .....*تا* را تكرار كنيد
رج 2 ....... دانه زير را رو و دانه رو را زير ببافيد
رج 2 را تكرار كنيد

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/29 تاریخ
بافت توری


چوب کشو 2

مدل را به قسمت های 10 دانه ای تقسیم کنید :
حاشیه را در نظر بگیرید ( + حاشیه )
ابتدا 3 رج از زیر و بعد :
رج 1 و 3 : یک ژته ( دانه ای که اضافه می شود را ژته گویند ) - 3 تا از زیر - 3 تا از دانه ها یکی شود و زیر بافته شود - 3 تا از زیر - یک ژته - یکی از زیر
رج 2 : همه از رو
رج 4 : همه از زیر

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/26 تاریخ
بلوز زنانه با یقه شل


براي بافت اين مدل ابتدا از پايين با ميل سر مي اندازيم و به اندازه اي كه مي خواهيم كشباف مي بافيم بعد كور مي كنيم حالا با كمك قلاب 4 زنجيره يم پايه كوتاه مي زنيم تا حلقه آستين اگه خواستيد حلقه آستين بزنيد وگرنه مدل آستين هاي افتاده هم مي تونيد ببافيد ( صاف بالا بياييد) گودي يقه را باز گرفته يك چيزي بين يقه گرد و يقه قايقي ولي ما مي تونيم حسب سليقه امون يقه گرد و يا هفت ببافيم و يا اصلا از اين طرح براي ژاكت استفاده كنيم

بعد ار اتمام بافت توري ( زمينه ) پشت و آستين ها را با ميل مي بافيم البته مي تونيم اونا رو هم توري كنيم مثل جلو

براي بافت گل ها از ميل استفاده مي شه گل برگ ها رو جدا مي بافيم و روي لباس مي دوزيم

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/26 تاریخ
آموزش بافت سی دی


 

 

 

"براي دانلود به ادامه مطلب مراجعه شود"

 

 

 

 

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/26 تاریخ
كلاه دور چين


براي فرد معمولي با سايز لباس 38-36 ، 90 تا 100 دانه با نخ متوسط ، 80 دانه با نخ ضخيم ،110 دانه با نخ نازك سر مي اندازيم . 14 cm بدون كم يا زياد كردن حصيري مي بافيم (براي بچه ها 12 cm)
بعد از آن بافت را عوض مي كنيم و ركن (همه از زير ) در رج رو 7 دانه مي بافيم و بعد 2 تا رو يكي مي كنيم ، دوباره 7 تا مي بافيم و2 تا رو يكي ميكنيم و... . رج پشت را مي بافيم . در رج رو 6 تا مي بافيم و بعد 2 تا رو يكي مي كنيم ... . رج پشت همه را مي بافيم رج بعد هم 5 تا مي بافيم و2 تا رو يكي مي كنبم ..... رج بعد 4تا....تا جايي كه حدود 20 دانه بماند . 20 دانه را با نخ و سوزن جمع مي كنيم.
از لبه پايين براي چين دور كلاه به اندازه اي كه سر انداخته ايم ، دانه ميگيريم (ميل را وارد سوراخهاي لبه كلاه مي كنيم يك ژته ميگيريم و از كلاه خارج مي كنيم و دوباره اين كار را مي كنيم ) .در رج اول 2 تا دانه مي بافيم و يك دانه اضافه مي كنيم ... تا رج اول تمام شود . بعد بقيه رجها را ركن مي بافيم تا 5 cm شود و بعد كور مي كنيم .

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/25 تاریخ
كلاه معمولي


كلاه : براي بافتن اين كلاه من 72 تا سر انداختم و به صورت دو زير، دو رو شروع كردم بافتن تا تا حدود بيست و پنج سانتيمتر بعد در يك رج هر دو تا زير رو با هم بافتم تا تبديل به يك زير بشه, رج بعدي هم همين روال رو تكرار كردم و 2 رج ديگه 36 دانه باقيمونده رو به صورت يك زير، يك رو بافتم.
براي رج آخر هم شروع كردم هر دو دانه رو با هم زير بافتن تا 18 تا باقي موند. ميتونيم يك رج ديگه هم اين 18 تا رو دو تا يكي از رو ببافيم تا 9 تا بشه (ميتونيم هم اين كار رو نكنيم!) بعد بايد كانوا رو به اندازه مناسب قطع كنيم(50 تا 70 سانت كافيه) و از توي دانه هاي باقي مونده رد كنيم و محكم بكشيم تا انتهاي كلاه گرد بشه و شروع كنيم بافتن درز كلاه با قلاب مناسب!

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/25 تاریخ
بافت حصيري



در رجي كه روي لباس را مي بافيم ، دانه اول را نمي بافيم ، دانه دوم ،سوم و چهارم را باهم يكي ميكنيم و ميبافيم ولي از ميل در نمي آوريم ، يك ژته روي ميل مي اندازيم و دوباره 3 تا دانه را مي بافيم و از ميل خارج ميكنيم . دانه بعدي را مي بافيم ودوباره 3 تا دانه بعدي را باهم بافته بعد ژته و دوباره مي بافيم و از ميل خارج مي كنيم ...رج بعد كه پشت لباس است همه از رو بافته مي شوند.
در رج سوم ، دانه اول را نمي بافيم دانه دوم و سوم را از زير مي بافيم و3 تا دانه بعدي را باهم يكي مي كنيم... (دانه آخر گل قبلي با دانه بين 2 گل با دانه اول گل بعدي در رج اول با هم يكي مي شوند)
رج چهارم همه از رو ورج پنجم مثل رج اول.
بافت حصيري با كامواي ضخيم قشنگتر است.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/25 تاریخ
شال معمولی


شال : براي اينكه بتونيد اين الگو رو خوب پياده كنيد تعداد سرهايي كه ميندازيد بايد مضرب 3 بعلاوه 1 باشه. بعد شروع ميكنيم بافتن:
رج اول: *2 زير، 1 رو* دانه آخر رو زير مي بافيم
رج دوم: 1 رو، *2 زير، 1 رو* به همين ترتيب تا اندازه اي كه مي خوايم شال بلند باشه ادامه ميديم

راهنما: قسمت هاي بين * را در هر رج بايد تكرار كنيم

من براي اين شال 37 تا سر انداختم
.

نویسنده نویسنده : تاریخ : 1393/06/24 تاریخ
 بعدی 1 2 3 4 5 قبلی

تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به http://tricot.parspa.com/ مي باشد

خرید : بک لینک
میزبانی شده توسط : همکاری در فروش پارس پا