تاریخ امروز
محصولات مخصوص خانه دارها
موضوعات
جدید ترین مطالب
تبلیغ شما با Authority 40
محبوب ترین مطالب


خرید بک لینک می تواند جایگاه وبسایت شما را در نتایج گوگل به رتبه 1 گوگل ارتقا دهد و بک لینک های قوی و ایرانی و با کیفیت موجود در سیستم تمام اتوماتیک بکوریتی نیاز شما به لینک سازی را کاملا رفع می کند . پس از بررسی و انتخاب بهترین ها ، می توانید فرم خرید بک لینک سئو را تکمیل کنید !. 
بکوریتی

کسب در آمد از فروش بک لینک و فروش رپورتاژ آگهی

فروش بک لینک از خدمات بکوریتی هست و درواقع شما می توانید از راه فروش بک لینک کسب درآمد کنید.

به کمک بکوریتی می توانید از راه خرید و فروش بک لینک و خرید رپورتاژ آگهی درآمد داشته باشید و تنها با ثبت سایت خودتان ماهانه 10 ها بک لینک و رپورتاژ اگهی بفروش برسانید .

خرید بک لینک

اگر صاحب هیچ سایت و وبلاگی هم نباشید می توانید از طریق زیر مجموعه گیری کسب درآمد مطمئن و دائمی داشته باشید.

بکوریتی اولین سیستم یکپارچه خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی در ایران

بکوریتی در تابستان 96 پیاده سازی شد و از هفته اول مهر 1396 فعالیت خودش را آغاز کرده و با استقبال بسیاری روبرو شد و ورژن 5 سیستم در حال حاضر فعال می باشد .
تهیه بک لینک قوانین خاص خودش را دارد و عملا نمی توانید این قوانین گوگل را رعایت کنید و بکوریتی تنها سایت در ایران می باشد که این مشکل سئو را به طور کامل پیش بینی و رفع کرده است و شما بواسط پنل بکوریتی می توانید به بهترین شکل ممکن بک لینک تهیه کنید .

سیستم قدرتمند فروش و خرید رپورتاژ آگهی ( Reporting )

خرید رپورتاژ آگهی خبری در کنار بک لینک ها مکملی قوی برای سئو محسوب می شود و در پنل بکوریتی می توانید رپورتاژ آگهی دائمی و فالوو را از بین 100 ها سایت انتخاب و آنلاین سفارش رپورتاژ را ثبت کنید .

پنل قدرتمند بکوریتی برای خرید رپورتاژ آگهی ، تمام نیاز های شما به رپرتاژ دائمی را برطرف کرده است و براحتی می توانید از بین سایت های مرتبط با موضوع فعالیت خودتان ، رپرتاژ آگهی دائمی خریداری کنید.

خرید بک لینک

سفارش افزایش اتوریتی

اتوریتی امتیازی بین 0 تا 100 می باشد و هرچقدر بیشتر باشد نشان دهنده قدرت سایت از نظر سایت منبع یعنی moz می باشد  و  این روش تهیه بک لینک ، برای افزایش اتوریتی وب سایت شما کاربرد بسیاری دارد .

افزایش ورودی گوگل

افزایش ورودی گوگل تا 200 برابر ( 20000% ) ( google input toots ) با روش backority.ir تجربه کنید و در نتایج گوگل به شکل واقعی و طبیعی در صفحه اول گوگل باشید و در این آموزش به این موضوع پرداخته شده است .

بررسی جایگاه کلمه و رتبه سایت در گوگل

اگر از سیستم بکوریتی "بک لینک" خریداری کنید ، سیستم بکوریتی "رایگان" و اتوماتیک جایگاه کلمات کلیدی سایت شما را در google ، تا قبل از منقضی شدن بک لینک بررسی و در نمودار نمایش می دهد .

نویسنده نویسنده : تاریخ : تاریخ
گونی دوزی


گوني دوزي

 

 


گوني دوزي

لوازم مورد نياز:
 


- گوني
سوزن کوبلن
- مهره هاي رنگي
- نخ کاموا
- قيچي
- سوزن ونخ
- پارچه آستري
بزرگترين تفريح کار است .
کار انسان را از افسردگي ، گناه و احتياج دور نگه مي دارد .

مقدمه : 

مي دانيد که دوخت ها و بافت هاي متعددي وجود دارند که هر کدام به گونه اي زيبا و قابل ستايش هستند و جذابيت و جايگاه خاص خود را دارند . اغلب کساني که با دوخت کوبلن و شماره دوزي آشنايي دارند مي دانند که در دوخت کوبلن طرح آماده و کار يک طرف دوخته مي شود و در شماره دوزي دوخت از طريق تور مخصوص روي پارچه است . من هم اين کار را با الهام گرفتن از شماره دوزي بر روي گوني آورده ام که تقريباً شبيه به اين کارهاست با اين تفاوت که مدل مستقيماً و با سوزن کوبلن روي گوني دوخته مي شود .


از اين دوخت مي توانيد براي روميزي ، روتختي ، روي تلويزيون کوسن پشتس آينه هاي تزييني سجاده و جانماز باکس هاي هديه کيف هاي فانتزي و ... استفاده کرد . براي اين کار از مدل هاي بافتني در بوردا مدل هاي نقاشي و حتي قسمت هايي از نقش قالي مي توان استفاده کرد.

نکته :
 


بهتر است دوخت را با مدل هاي آسان مثل اشکال هندسي ( مثلث ، مربع ، لوزي ) شروع کرد و کادر را با نخ تيره بدوزيد .

 

4

3

2

1

8

7

6

5

12

11

10

9

16

15

14

13


 

 

 

 

3

2

1

6

5

4

9

8

7


1- ابتدا اندازه گوني دلخواه را انتخاب کرده و از هر طرف 5 سانت اضافه برش دهيد . سپس دور گوني را پاک دوزي يا سر دوزي کنيد تا ريش ريش نشود . دقت کنيد اندازه انتخابي بايد مربع شکل باشد . يعني خانه ها به صورت چهارتايي، سه تايي و... باشد . با اين صورت : ( منظور 4 خانه يا 3 خانه شمارش شده روي گوني ) سوزن را از سمت چپ آخرين خانه ( خانه 13 ) از زير گوني فرو برده و از روي کار بيرون بياوريد .


2-سوزن را به سمت بالاي خانه(خانه ي 4)ار روي کار به زير کار فرو ببريد.


3- از سمت چپ بالاي خانه بيرون بياوريد ( نخ را کشيده محکم کنيد ).


4- به صورت ضربدر به سمت راست پايين خانه ( خانه 16) فرو ببريد .


5- بدين طريق يک دوخت به شکل ضربدر به دست مي آيد .


6- اين کار را ادامه داده تا کادر مورد نياز شما به دست آيد که اگر از نخ تيره ( مشکي ) استفاده کنيد ، کار جذابتر و زيباتر جلوه کند .


7- پس از پايان کار براي تميزي و زيبايي آن را آستر کنيد .


8- کار مورد نظر را از رو قرار داده و پارچه آستري را روي آن بگذاريد و کوک بزيند و براي محکم کاري آن را چرخ کنيد .

9- پس از آن که کار آماده شد از مهره هاي رنگي براي تزيين استفاده کنيد با اين صورت که سوزن و نخ را از کنار حاشيه بيرون آورده و مهره ها را داخل آن قرار داده و بدوزيد .
10 - پس از اتمام کار نخ را کاملاً محکم کنيد به صورتي که ديده نشود . به اين صورت کار آماده است و شروع به دوخت مهره بعد کنيد .


برچسب ها: گونی دوزی - بیتوته , تجربه هنر گونی دوزی+آموزش - باشگاه کاربران - تبیان , هنرکده روبان صورتی - تالار گفتمان هنری - گونی دوزی , منبع روبان دوزی و دوختهای تزئینی دانا - هنرهای متفرقه , منبع روبان دوزی و دوختهای تزئینی دانا - نمونه کارهای روبان دوزی , گونی دوزی - آی هدیه , فروش گونی - iran-tejarat.com , بزرگترین سایت هنری ,
نویسنده نویسنده : تاریخ : 1394/01/20 تاریخ
کد :72490

تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به http://tricot.parspa.com/ مي باشد

خرید : بک لینک
میزبانی شده توسط : همکاری در فروش پارس پا